Doe mee!

Jouw steun is hard nodig om ook de 5e editie van de Glazen Studentenbus tot een groot succes te maken! Hier lees je een overzicht van alles wat je kan doen om ons te helpen.

SMS GSB + je bericht naar 1008 (€0,90 p.o.b.)
Heb je even geen geld bij je? Geen probleem! Stuur gerust een SMSje naar 1008. Begin je bericht met GSB en vraag een nummer aan, doe de groetjes aan je nichtje of steun jouw vriendengroep met een shout-out! Elk SMSje kost je slechts 90 cent, daarmee kan je een kind al bijna een maand z’n handen laten wassen! Held!

doneer
Heb je wel geld bij je? Kom dan gerust langs op een van onze locaties en doneer je kleingeld. Vraag meteen een liedje aan bij de DJ, schud handen met de artiesten die voorbij komen en zet jezelf op de foto met onze mooie Glazen Studentenbus. Voor € 20,- kan jij bijvoorbeeld al een simpel toilet laten bouwen!

crowdfunding
2013 is het jaar van de crowdfunding. Geld uit de gemeenschap voor een prachtig doel, product of idee. Wij vragen hulp van de hele wereld om kindersterfte door diarree tegen te gaan. Stel je voor dat je € 200,- doneert, dan kan je daarmee een waterinstallatie laten bouwen om de kinderen hun handen te laten wassen met schoon water! Superheld! De link voor onze Indiegogo pagina vind je hier.

hashtag13

Hashtag GSB13 wordt gebruikt in alle uitingen van de Glazen Studentenbus. Doneer een Tweet of Facebook berichtje, tag ons in je foto’s of nodig je vrienden uit voor onze fanpagina. Het kost je alleen een muisklik, dus daarvoor hoef je het niet te laten! Al onze Social Media op een rijtje: Twitter, Facebook, SoundCloud en YouTube. Alvast bedankt!