Algemeen

Delft

Delft

Voor het eerst dat we in deze mooie en gezellige stad stonden. Meteen werd al duidelijk dat we van harte welkom waren, terwijl we aan het opbouwen waren, kwam de gemeente voorbij en zette vlak voor de bus een enorme kerstboom op! ‘s Avonds zagen wij hoe mooi deze boom echt was. Helaas waren er ook wat technische problemen, maar alles werd uiteindelijk opgelost. Onder andere Sander Hoogendoorn van 3fm kwam een uur radio maken en zei een paar keer het beruchte woord “plaat”. Hierdoor mocht hij €5 extra inleveren! Ook twee jonge artiesten kwamen langs, Jordi Abel en Hidde Verboom, beide jongens hebben een prachtige stem en we wensen ze heel veel succes! Ook kwam er een talent van Crush Radio langs, Tom van der Weerd, hij kreeg de kans om een uur radio te maken. Ook was er een gast DJ van de IMM studie, Glenicia. Zij bracht zelf veel artiesten mee!

GSB

december 9th, 2013

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *